luiestoel

De eerste stap naar
een nieuwe woning begint
vanuit je luie stoel!materialsmallicon

MATERIALEN

zo is inpakken
geen kunst

mankrachtsmallicon

MANKRACHT

vele handen maken
licht werk

manmateriaalsmallicon

MATERIALEN +
MANKRACHT

krachtig combineren

fullservsmallicon

FULL SERVICE
VERHUIZEN

gemak dient de mens


KLANTEN OVER ONS

DARTH VADER
INTERGALACTISCH DICTATOR

Het zware transport van mijn Death Star in één dag geregeld. De force is met hun!BEKIJK ALLE TESTIMONIALS

BEOORDEELD DOOR 1.873


klanten van ons
bedrijf met een:

8,7

verhuizingzoreregeld

GEEF OOK EEN BEOORDELING


HOE VERHUISTOPPERS VOOR U TE WERK GAAT

Hopelijk heeft u een goed beeld gekregen van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Van verhuismaterialen tot verhuizers en van een compleet verzorgde verhuizing tot een woningontruiming. We doen veel. Maar hoe gaan we voor u te werk? Dat vertellen we hier graag!

STAP 1: WAT NEEMT U MEE?

Wilt u ons inschakelen? Dan is het belangrijk vooraf te weten wélke spullen u wilt meeverhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor. Wilt u bijvoorbeeld niet alle meubels meenemen? Dan raden wij aan eerst de plaatselijke kringloopwinkel of stichting die kansarme mensen helpt te bellen. Vaak kunnen zij meubels gebruiken en halen die kosteloos bij u op. Dat scheelt u weer onnodig spullen verhuizen! Op onze beurt kunnen wij een gerichte offerte opstellen als wij weten wat er verhuisd moet worden. Kunt u niet terecht bij een kringloopwinkel of stichting? Dan kunnen onze verhuizers uw spullen uiteraard ook bezorgen op een tussen locatie of wegbrengen naar de stortplaats of onze eigen containers.

STAP 2: WETEN WAT U VERHUIZING KOST

We zijn graag helder over de verhuiskosten. Daarom kunt u vrijblijvend online een berekening maken van wat uw verhuizing globaal kost. Het aantal inwoners en kamers, de af te leggen afstand en andere gegevens: stap voor stap stelt u een kostenindicatie samen. Wilt u direct een offerte? Vul dan het [LINK] aanvraagformulier in. Na het invullen ontvangt u een vrijblijvende offerte met een helder kostenoverzicht per e-mail.

STAP 3: EEN RESERVERING MAKEN

Kunt u zich vinden in ons voorstel? En bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Bel of mail ons dan voor een intake. Tijdens dit gesprek beantwoorden wij elke vraag die u nog heeft. Daarna weet u echt álles over ons verhuisbedrijf en onze werkwijze. Is alles duidelijk en komen we tot een overeenstemming? Dan maken we een reservering voor uw verhuizing, zonder extra kosten. En u kunt altijd achteraf betalen.

STAP 4: DE DAG VAN UW VERHUIZING

De grote dag is aangebroken. Spannend! Maar wij doen er alles aan om het soepel te laten verlopen. Geen zorgen.

  1. Het inladen van uw inboedel
    Onze verhuizers zetten onze verhuiswagens zo dicht mogelijk bij oude adres en beginnen met het inladen van uw inboedel. Ondertussen heeft u al een van onze mensen gesproken over de werkzaamheden van de dag. U weet dus precies hoe uw verhuisdag verloopt. En bent altijd op de hoogte van waar wij mee bezig zijn en of wij op schema liggen.

  2. Het uitladen op het nieuwe adres
    We brengen uw eigendommen veilig naar uw nieuwe adres. Hier geeft u zelf aan waar uw inboedel komt te staan. Of u heeft vooraf met stickers uw inboedel gemarkeerd, zodat onze verhuizers precies weten waar ze wat moeten neerzetten.

  3. Na afloop van de verhuizing
    Is alles uitgeladen? Dan sluiten we apparaten als wasmachine, vaatwasser en koelkast voor u aan. Geen probleem. Wilt u dat wij nog meer klusjes in en rond uw nieuwe huis of kantoor voor u doen? Geef dit dan aan tijdens het invullen van onderstaand offerteformulier.

Benieuwd naar onze tarieven? Of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust: [TELEFOONNUMMER] (maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 18:00 ). Of bereken de kosten van uw verhuizing met onderstaand formulier. Binnen enkele minuten mailen wij u een vrijblijvende prijsschatting.