luiestoel

De eerste stap naar
een nieuwe woning begint
vanuit je luie stoel!materialsmallicon

MATERIALEN

zo is inpakken
geen kunst

mankrachtsmallicon

MANKRACHT

vele handen maken
licht werk

manmateriaalsmallicon

MATERIALEN +
MANKRACHT

krachtig combineren

fullservsmallicon

FULL SERVICE
VERHUIZEN

gemak dient de mens


KLANTEN OVER ONS

DARTH VADER
INTERGALACTISCH DICTATOR

Het zware transport van mijn Death Star in één dag geregeld. De force is met hun!BEKIJK ALLE TESTIMONIALS

BEOORDEELD DOOR 1.873


klanten van ons
bedrijf met een:

8,7

verhuizingzoreregeld

GEEF OOK EEN BEOORDELING


ALLE MATERIALEN VOOR EEN SUCCESVOLLE VERHUIZING

U kunt alles aan ons overlaten. Alleen onze verhuizers inschakelen. Maar u kunt ook bij ons terecht als u alleen maar verhuismaterialen nodig heeft. Omdat wij veel verhuizingen mogen verzorgen, beschikken wij over een enorme collectie professionele gereedschappen. En andere zaken die elke verhuizing tot een succes maken. Van verhuisdozen tot wikkelfolie en van verhuiswagens tot verhuisliften. U bestelt ze heel eenvoudig online. En heeft ze snel in huis.

HANDIGE WEBSHOP

Of u ze nu last-minute nodig heeft of ruim vóór uw verhuizing: alles wat u nodig heeft, bestelt u eenvoudig in onze webshop. Met deze professionele middelen voorkomt u schade aan uw inboedel: pakpapier, matrashoes, noppenfolie, wikkelfolie, bankovertrek, verhuisdozen, garderobeboxen, tape, mesjes en ander gereedschap. Neem eens een kijkje en zie waarmee u uw verhuizing tot een succes maakt. Vandaag besteld is morgen bij u thuis bezorgd.

[BUTTON] Ga naar de webshop

VERHUISWAGENS MET ALLES EROP EN ERAAN

Bij Verhuistoppers bestelt u moderne en goed onderhouden verhuiswagens, in verschillende formaten (18m2 – 50m3). Ze hebben een laadklep (met een laadvermogen van 750 kilo), zodat u probleemloos alles op wieltjes in- en uitlaadt. In onze wagens, van het merk Mercedes-Benz en herkenbaar bestickerd, vindt u alle materialen om uw inboedel veilig te vervoeren. Denk aan verhuisdekens om krassen en vegen te voorkomen. Steekwagens en hondjes, zodat u niet hoeft te tillen. Spanbanden om uw inboedel vast te zetten in de wagen en gereedschap.

Vraag hier een offerte aan voor uw compleet uitgeruste verhuiswagen(s).

VERHUISLIFTEN VOOR ELKE KLUS

Appartement op de derde verdieping? Of woont u helemaal bovenin een flat? Hoogte is geen enkel probleem met één van onze trapliften. Waar dan ook in Nederland inzetbaar. Van 18 meter tot 36 meter hoog en met een hefvermogen tot maar liefst 350 kilo. Reserveer hier uw [LINK] verhuislift.

OOK VOOR UW ROLMATERIALEN

Iets groots verhuizen? Of iets met een behoorlijk gewicht? Ook voor het vervoeren van een piano, vleugel, brandkast of kluis vindt u bij ons het juiste middel. Met ons rolmateriaal maakt u het uzelf gemakkelijk. U bestelt uw rolmateriaal hier.