luiestoel

De eerste stap naar
een nieuwe woning begint
vanuit je luie stoel!materialsmallicon

MATERIALEN

zo is inpakken
geen kunst

mankrachtsmallicon

MANKRACHT

vele handen maken
licht werk

manmateriaalsmallicon

MATERIALEN +
MANKRACHT

krachtig combineren

fullservsmallicon

FULL SERVICE
VERHUIZEN

gemak dient de mens


DARTH VADER

INTERGALACTISCH DICTATOR

Het zware transport van mijn Death Star in één dag geregeld. De force is met hun!BEKIJK ALLE TESTIMONIALS

BEOORDEELD DOOR 1.873


klanten van ons
bedrijf met een:

8,7

verhuizingzoreregeld

GEEF OOK EEN BEOORDELING


VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

“Toppers verhuisbedrijf Den Haag is zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst met een verhuisservice op maat. Altijd maatwerk verhuizingen &een goed verzekerde inboedel”

Goedkoop verhuizen in Den Haag is voor u mogelijk gezien onze voordelige verhuistarieven. Daarnaast werkt ons verhuisbedrijf alleen met gediplomeerde verhuizers met visie, die overigens 7 dagen per week voor uw verhuizing inzetbaar zijn.

U gaat binnenkort verhuizen en wilt zaken zoals stress, en onverwachte situaties graag vermijden? Dan is de verhuisservice van “toppers verhuisbedrijf Den Haag” uw daadkrachtige partner in verhuizingen.

Onze verhuizers in Den Haag nemen u het zware tilwerk graag uit handen. Daarnaast beschikt onze verhuisservice ook over een handige in, uitpak service en een handyman-service voor al uw kleine klusjes of (de)montage werkzaamheden. Voor een snelle en soepele verhuizing bent u bij VerhuisToppers dus aan het juiste adres.

GOEDKOOP VERHUIZEN DEN HAAG

Toppers verhuisbedrijf Den Haag werkt alleen met bewezen en vakbekwame verhuizers die zijn geselecteerd op werkervaring en deskundigheid. Alleen de allerbeste verhuizers worden ingezet om uw verhuizing van, naar of binnen Den Haag te verwezenlijken.

  • Goed voorbereid en verzekerd verhuizen in Den Haag
  • Alleen vakkundige verhuizers over de vloer
  • Moderne en volledig uitgeruste verhuiswagens
  • Geen schade tijdens het verhuizen
  • Een heldere communicatie

ALLEEN DE “TOPPERS” VAN VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

Dankzij Toppers verhuisbedrijf Den Haag kunt u niet alleen goedkoop verhuizen, maar ook goedkoop transporteren of in en uit laten pakken van uw inboedel is geen enkel probleem voor onze verhuizers.

Voor uw kleinere aankopen of verhuizingen van bijvoorbeeld Ikea of Marktplaats aankopen, kunt u gebruik maken van onze transport-service. De transport-service van Toppers verhuisbedrijf Den Haag is zeer flexibel inzetbaar en kan probleemloos uw wasmachine, koelkast, babykamer of piano verhuizen.


DRIE REDENEN VOOR TOPPERS VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

  1. Verhuisbedrijf Den Haag onderscheid zich van andere verhuisbedrijven door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. U kunt er dan ook van aan, dat alle verhuiswagens van Toppers verhuisbedrijf Den Haag professioneel zijn uitgerust me de benodigde materialen. Zo vindt u altijd een stapel verhuisdekens in onze verhuiswagens en maken onze verhuizers gebruik van steekwagens, hondjes, spanbanden en andere verhuismaterialen om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen. Ook voor verhuizen geldt: goed gereedschap is het halve werk!
  2. Daarnaast kunnen de mannen van onze verhuisservice ook delen van uw inboedel inpakken met beschermende verhuismaterialen. Zo gebruiken wij graag noppenfolie, stretchfolie en leveren wij u ook verhuisdozen tegen een vast laag tarief. Wel zo verstandig als u van plan bent zorgeloos te verhuizen.
  3. Verhuisbedrijf Den Haag houdt van een heldere communicatie waarin alle mogelijkheden met u worden besproken voor dat u gaat verhuizen. Samen met onze collega’s van de planning bespreekt u alle aspecten van uw verhuizing en legt u deze afspraken vast per e-mail. Door middel van een goede intake en een goede samenwerking met u als opdrachtgever, beloven wij u een vlekkeloze verhuizing. Verhuizen in Den Haag kan niet makkelijker.

OVERIGE DIENSTEN VAN ONZE HAAGSCHE VERHUISSERVICE

U kunt met gebruik van onze verhuisservice ook een verhuislift huren in Den Haag. Voor zware stukken inboedel die niet getakeld hoeven te worden, gebruiken wij onze moderne verhuiswagens die allemaal voorzien zijn van een laadklep. Deze laadkleppen hebben een laadvermogen van +- 700Kg, en helpen uw kostbare inboedel, schadevrij onze verhuiswagens in.

Wilt u meer informatie aanvragen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het verhuis offerte formulier in en ontvang vrijblijvend een prijsschatting. Voor meer informatie over Topper verhuisbedrijf Den Haag belt u met: 584748574.