luiestoel

De eerste stap naar
een nieuwe woning begint
vanuit je luie stoel!materialsmallicon

MATERIALEN

zo is inpakken
geen kunst

mankrachtsmallicon

MANKRACHT

vele handen maken
licht werk

manmateriaalsmallicon

MATERIALEN +
MANKRACHT

krachtig combineren

fullservsmallicon

FULL SERVICE
VERHUIZEN

gemak dient de mens


KLANTEN OVER ONS

DARTH VADER
INTERGALACTISCH DICTATOR

Het zware transport van mijn Death Star in één dag geregeld. De force is met hun!BEKIJK ALLE TESTIMONIALS

BEOORDEELD DOOR 1.873


klanten van ons
bedrijf met een:

8,7

verhuizingzoreregeld

GEEF OOK EEN BEOORDELING


PROFESSIONELE VERHUIZERS EN MATERIALEN

Herinneringen ophalen terwijl u uw dierbare spullen in dozen stopt. Iets weggooien, misschien. Of toch een tweede kans geven. Zelf meubels uit elkaar halen om zo goed afscheid te nemen van het oude huis. Soms is zélf doen wel zo prettig. Ook als u liever zelf uw verhuizing wilt voorbereiden, heeft Verhuistoppers voor u het ideale pakket. Wij bieden verhuizers, verhuiswagens en alle verhuismaterialen die nodig zijn om al uw eigendommen vlot en veilig naar het nieuwe adres te brengen. Kwestie van inpakken en wegwezen!

VERHUIZERS, WAGENS EN MATERIAAL

Verhuistoppers heeft de ideale aanvullende dienst als u zelf uw meubels uit elkaar wilt halen. En zelf uw verhuisdozen wilt vullen. Met mankracht en materiaal hoeft zich over de rest van de verhuizing geen zorgen te maken. Onze professionele verhuizers, die u herkent aan onze bedrijfskleding, helpen u graag. Een team van twee tot zes verhuizers en één of meerdere verhuiswagens staan tot uw beschikking, afhankelijk van hoeveel u te verhuizen heeft. Onze mensen verplaatsen alles wat u ingepakt heeft, maar zijn zeker niet te beroerd u te helpen bij het inpakken van een kast of iets anders wat u graag goed beschermt. Geeft u dit wel aan bij het [LINK] reserveren, dan nemen ze extra verpakkingsmateriaal mee.

VOLLEDIG UITGERUSTE VERHUISWAGENS

Omdat onze verhuiswagens voorzien zijn van ons logo, weten uw buren exact wat er bij u gebeurt. Wel zo’n veilig gevoel. De wagens zijn modern en zeer goed onderhouden. Ze zijn allen voorzien van een laadklep en uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn voor een vlekkeloze verhuizing. Denkt u aan spanbanden, verhuisdekens, steekwagens, hondjes, touw en blok, gereedschapskist, etc. U hoeft voor deze materialen niets extra’s te betalen. Onze verhuizers laden uw spullen met uiterste precisie in en zetten alles goed vast. Zodat er niets verschuift en beschadigd raakt tijdens het vervoeren.

De verhuiswagens van Verhuistoppers:

  • Verschillende formaten (18m2 – 50m3)
  • Modern en goed onderhouden
  • Voorzien van laadklep en alle materialen
  • Herkenbaar aan ons logo

VOORAF WETEN WAAR U AAN TOE BENT

De periode van verhuizen is al kostbaar genoeg. Verbouwingskosten, nieuwe meubels, noem maar op. Daarom doet Verhuistoppers liever niet aan onaangename verrassingen achteraf. Als u ons [LINK] aanvraagformulier met de handige m3-calculator invult, dan weten wij wat en hoeveel u wilt verhuizen. En kunnen wij een gerichte prijsinschatting maken. Vul het formulier in en ontvang binnen enkele uren een offerte op maat. Bovendien krijgt u een bevestigings-e-mail met een link. Hiermee kunt u altijd uw offerte-aanvraag bekijken en eventueel het adres of de verhuisdatum of iets anders wijzigen. Dit wordt meteen in ons systeem doorgevoerd.

LOSSE VERHUISMATERIALEN BESTELLEN

Wilt u professionele verhuismaterialen als noppenfolie, dozen en andere materialen om uw kostbare eigendommen goed beschermd in te pakken? U bestelt ze eenvoudig in onze [LINK] webshop. Vandaag besteld, betekent morgen in huis! Uiteraard adviseren wij u graag over welke materialen het beste bij uw verhuizing passen.

HELEMAAL ZORGELOOS VERHUIZEN

Geen tijd of zin om uw inboedel in te pakken? Om uw meubels uit elkaar te halen? Kies dan voor onze [LINK] full service optie. Laat werkelijk alles aan Verhuistoppers over. Dan verhuist u helemáál zorgeloos.