luiestoel

De eerste stap naar
een nieuwe woning begint
vanuit je luie stoel!materialsmallicon

MATERIALEN

zo is inpakken
geen kunst

mankrachtsmallicon

MANKRACHT

vele handen maken
licht werk

manmateriaalsmallicon

MATERIALEN +
MANKRACHT

krachtig combineren

fullservsmallicon

FULL SERVICE
VERHUIZEN

gemak dient de mens


KLANTEN OVER ONS

DARTH VADER
INTERGALACTISCH DICTATOR

Het zware transport van mijn Death Star in één dag geregeld. De force is met hun!BEKIJK ALLE TESTIMONIALS

BEOORDEELD DOOR 1.873


klanten van ons
bedrijf met een:

8,7

verhuizingzoreregeld

GEEF OOK EEN BEOORDELING


LAAT DE KLUSJES MAAR AAN ONS OVER!

Bestaande bouw of nieuwbouw: verhuizen betekent klussen. Klusjes op het nieuwe adres, maar zeker ook op het oude adres. Schilderen, vloeren leggen, lampen ophangen, keuken plaatsen, kasten bouwen. Er is altijd meer te doen dan u denkt. Komt u daarvoor handen en tijd tekort? Vertrouw dan op de handige klussers van Verhuistoppers.

LAAT HET AAN ONS OVER

U kunt zich bezighouden met de inrichting, uw dagelijkse werkzaamheden of gewoon even ontspannen. Laat het opknappen van uw oude of uw nieuwe huis over aan onze ervaren klusjesmannen. Het wegslopen van een muur, het plaatsen van een uitbouw of dakkapel, loodgieters- of elektrawerk of ander grondig renovatiewerk gaat uiteraard te ver. Maar voor alle andere klussen draaien zij hun hand niet om. Ze hebben ruimschoots ervaring met allerlei soorten werkzaamheden en komen bij u langs met professioneel gereedschap voor elke klus. Top geregeld, toch?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of het nu gaat om schilderwerk, het ophangen van lampen of meer: onze handige mensen zijn inzetbaar op basis van uurtarief. Weten wat hulp bij het klussen kost? [LINK] Vraag dan een offerte aan!