luiestoel

De eerste stap naar
een nieuwe woning begint
vanuit je luie stoel!materialsmallicon

MATERIALEN

zo is inpakken
geen kunst

mankrachtsmallicon

MANKRACHT

vele handen maken
licht werk

manmateriaalsmallicon

MATERIALEN +
MANKRACHT

krachtig combineren

fullservsmallicon

FULL SERVICE
VERHUIZEN

gemak dient de mens


KLANTEN OVER ONS

DARTH VADER
INTERGALACTISCH DICTATOR

Het zware transport van mijn Death Star in één dag geregeld. De force is met hun!BEKIJK ALLE TESTIMONIALS

BEOORDEELD DOOR 1.873


klanten van ons
bedrijf met een:

8,7

verhuizingzoreregeld

GEEF OOK EEN BEOORDELING


UW MEUIBELS PROFESSIONEEL UIT ELKAAR EN WEER IN ELKAAR

Een vlekkeloze verhuizing valt of staat bij goed gedemonteerde meubels. Niet alleen passen ze dan het beste in de verhuiswagen, ze komen dan ook schadevrij over. Verhuistoppers demonteert en monteert uw meubels met uiterste precisie. Waar andere verhuisbedrijven tegen (de)montage opkijken, hebben wij onze mensen juist opgeleid voor deze werkzaamheden. Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn.

IN EN UIT ELKAAR

Ongemerkt gaat veel tijd verloren aan het uit elkaar halen van kasten, bedden en andere meubels. Die tijd kunt u wel beter gebruiken! Onze handige verhuizers hebben een uitgebreide collectie gereedschap, zodat geen enkel schroefje of spijkertje – klein of groot – een probleem is. Ze komen niet voor verrassingen te staan. U dus ook niet! In principe kan alles uit elkaar worden gehaald op het oude adres en weer in elkaar worden gezet op het nieuwe adres. En dat schadevrij. U heeft hier verder geen omkijken naar.

IN OF UIT ELKAAR

Hou er wel rekening mee dat het (de)monteren van sommige meubels meer tijd in beslag kan nemen, waardoor uw gehele verhuizing iets duurder uitvalt. U kunt er ook altijd voor kiezen om ons alles te laten demonteren voor de verhuizing. Zodat u na de verhuizing op het nieuwe adres alles zelf weer in elkaar zet. In alle rust en in uw eigen tempo. Alles is mogelijk!

Weten wat (de)montage door Verhuistoppers voor u kost? [LINK] Vraag hier een prijsindicatie aan.